BOS Total Cleaning BV | Engelberterweg 12 | 9723 EM Groningen
telefoon 050-5418936 | e-mail info@bostotalcleaning.nl
 
  top3  
  home                          bedrijfsinfo                          diensten                          projecten                          contact  
     
  Diensten
 
gritstralen
micro-nevel-stralen
vacuümstralen
droogijsstralen
stofvrij stralen
stofarm diamantschuren
stofarm frezen
machinaal vloerstrippen
gevelreiniging
hydrofoberen
graffiti verwijderen
anti-graffiti coatings

Graffiti verwijderen

Hoewel sommige mensen graffiti als een kunstvorm beschouwen, zijn de meeste mensen niet blij als hun gevels en dergelijke worden voorzien van deze "kunst". Graffiti op uw eigendommen kunnen wij op een vakkundige manier verwijderen door gebruik te maken van een tweetal technieken.

Hot-aqua-blasting is de meest toegepaste methode om graffiti te verwijderen. Hierbij maken wij gebruik van hogedruk en een chemisch middel. Deze techniek wordt toegepast voor verwijdering op:

- gevelbeplating
- geluidsschermen
- glas en kunststof ondergronden
- bushokjes

Door middel van micro-nevel-stralen kan graffiti worden verwijderd zonder gebruik te maken van chemische middelen. Het nadeel is dat deze methode niet geschikt is voor alle ondergronden en wordt bijvoorbeeld toegepast op:

- gevels van baksteen, beton, stucwerk, etc.
- viaducten
- straatmeubilair

Na het verwijderen van graffiti kan eventueel worden gekozen voor het aanbrengen van een anti-graffiti coating. Toekomstige graffiti kan dan op een eenvoudiger en goedkopere manier d.m.v. hogedruk met gloeiend heet water zonder chemicaliën worden verwijderd.

graffiti verwijderen graffiti verwijderen graffiti verwijderen
 
  Copyright © 2004-2015, BOS Total Cleaning BV. Alle rechten voorbehouden.