BOS Total Cleaning BV | Engelberterweg 12 | 9723 EM Groningen
telefoon 050-5418936 | e-mail info@bostotalcleaning.nl
 
  top3  
  home                          bedrijfsinfo                          diensten                          projecten                          contact  
     
  Diensten
 
gritstralen
micro-nevel-stralen
vacuümstralen
droogijsstralen
stofvrij stralen
stofarm diamantschuren
stofarm frezen
machinaal vloerstrippen
gevelreiniging
hydrofoberen
graffiti verwijderen
anti-graffiti coatings

Anti-graffiti coatings

Anti-graffiti coating is een transparante of in dekkende kleur verkrijgbare beschermlaag die het indringen van graffiti in de ondergrond voorkomt. Door het aanbrengen van deze beschermlaag kan graffiti eenvoudig en zonder de ondergrond te beschadigen d.m.v. reiniging onder hogedruk en heet water worden verwijderd. Anti-graffiti coatings zijn onder te verdelen in semi-permanente en permanente systemen.

Semi-permanent systeem

Dit vrijwel onzichtbaar systeem is opgebouwd uit twee of drie lagen. Tijdens het reinigen wordt de graffiti en de anti-graffiti coating verwijderd. Na het reinigen wordt op de ondergrond weer een nieuwe laag aangebracht. Het aanbrengen van een semi-permanent systeem is relatief voordelig, echter bij regelmatige bekladding kunnen de kosten oplopen.

Permanent systeem

Bij het permanent systeem wordt een transparante of in dekkende kleur anti-graffiti coating aangebracht die na het verwijderen van de graffiti op de ondergrond achter blijft. Het voordeel is dat er na reiniging geen nieuwe laag dient te worden aangebracht. Het aanbrengen van een permanent systeem is relatief kostbaar, echter bij regelmatige bekladding zijn de totale kosten relatief laag.

anti-graffiti-coating anti-graffiti-coating anti-graffiti-coating
 
  Copyright © 2004-2013, BOS Total Cleaning BV. Alle rechten voorbehouden.