BOS Total Cleaning BV | Engelberterweg 12 | 9723 EM Groningen
telefoon 050-5418936 | e-mail info@bostotalcleaning.nl
 
  top3  
  home                          bedrijfsinfo                          diensten                          projecten                          contact  
     
  Projecten

ModieSlab kruispunten te Hengelo

In opdracht van een aannemingsmaatschappij is op zeven ModieSlab kruisingen de toplaag opgeruwd d.m.v. stofvrij stralen. Dit om voldoende stroefheid te verkrijgen voor het wegverkeer. De geringe hoogteverschillen tussen de elementen onderling zijn stofarm vlak geschuurd met diamant.

modieslab stralen modieslab stralen modieslab stralen
 
 

Kantoorpand GIBO Groep te Woerden

In opdracht van een vastgoedonderneming uit Woerden is het gevelmetselwerk gereinigd door middel van micro-nevel-stralen.

gibo woerden gibo woerden gibo woerden
 
 

Parkeergarage CiBoGa te Groningen

In opdracht van een aannemingsmaatschappij is het betonnen dek van de parkeergarage stofvrij gestraald. Dit om een goede hechting te verkrijgen voor het aan te brengen waterdichte membraam.

ciboga groningen ciboga groningen ciboga groningen
 
 

Voetbalstadion De Euroborg te Groningen

In opdracht van een wegenbouwbedrijf zijn rondom de Euroborg ter verfraaiing cirkels in het asfaltbeton gestraald. D.m.v. gritstralen m.b.v. een stalen mal is het oppervlak opgeruwd. Het vrijgekomen afval werd door ons opgeruimd middels een veeg/zuigwagen.

euroborg groningen euroborg groningen euroborg groningen
 
 

Woning te Groningen

Voor een particuliere opdrachtgever is de roodbruine verflaag op de Western Red Cedar gevelbetimmering verwijderd d.m.v. micro-nevel-stralen. De gevels hebben door deze methode toe te passen weer een natuurlijke uitstraling gekregen. (opmerking: de witte stippen op de foto's zijn sneeuwvlokken)

woning groningen woning groningen woning groningen
 
  Copyright © 2004-2015, BOS Total Cleaning BV. Alle rechten voorbehouden.